Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
TMB posa vigilants privats i càmeres als autobusos
  • CA

La xarxa d’autobusos de TMB compta des d’aquesta setmana amb un nou servei de seguretat amb vigilants privats per lluitar contra la inseguretat i l’incivisme. La companyia ha detallat que els vigilants actuaran “selectivament i de manera planificada en les línies, zones i franges horàries en què sigui més eficaç la prevenció de fets delictius, com ara els furts, i d’actes d’incivisme”.

Així mateix, els nous vigilants “vetllaran pel compliment de les normes de prevenció de contagis de Covid-19, com ara l’obligació de portar ben posada la mascareta”, segons TMB. L’empresa Securitas es va adjudicar el contracte el passat mes de juny i serà la responsable de la seguretat als autobusos de TMB durant els pròxims dos anys.

L’anterior contracte només implicava la vigilància i la protecció de les cotxeres i altres instal·lacions, però ara TMB va un pas més enllà i posa seguretat privada als vehicles per reduir el nombre de furts. A més, la companyia ha instal·lat càmeres de videovigilància a 24 busos en una prova pilot per millorar la seguretat de la xarxa metropolitana.   

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa