Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
TMB demana als empleats que limitin les trucades al servei mèdic per evitar que se saturi
  • CA

Un comunicat de la direcció de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) urgeix la plantilla a posar-se en contacte amb el servei mèdic “única i exclusivament per consultes en relació al Covid-19”. La companyia –formada per Transports de Barcelona, que gestiona la xarxa de bus; i Ferrocarril Metropolità de Barcelona, encarregada del metro– demana limitar les trucades i els correus electrònics al servei mèdic. 

El missatge adreçat als treballadors sol·licita que només les persones amb símptomes, les que han estat en contacte amb una persona contagiada i tenen símptomes i les que han estat diagnosticades coronavirus contactin amb el servei mèdic. 

Algunes de les trucades i correus electrònics que arriben als metges i infermers de TMB  són consultes dels treballadors per saber si són sensibles al Covid-19. Si ho són, tenen dret a quedar-se a casa amb un permís, com les embarassades i les dones en període de lactància. “Tenim tots els registres a le històries medicolaborals”, diu el comunicat per evitar que els empleats truquin per a aquest tipus de preguntes. 

“En cas que tingueu dubtes de si ho tenim o no, no truqueu ni ens envieu mails, de ben segur que teniu documentació mèdica que ho acredita, ja ens l’aportareu quan hagi acabat la pandèmia”, conclou l’escrit. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa