Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El telefèric de Montjuïc reobre amb dues setmanes de viatges gratuïts
  • CA

El telefèric de Montjuic torna a obrir les seves portes al públic el proper dilluns 29 de juny. Per celebrar aquesta reobertura, el telefèric oferirà dues setmanes de viatges gratuïts per agrair a la ciutadania l’esforç realitzat durant el confinament. Els barcelonins es podran inscriure a través d’un sistema de reserves per gaudir d’un viatge a bord del transport per cable de Montjuïc, que obrirà en horari habitual, ara a l’estiu, cada dia de 10 a 21 hores.

Al telefèric s’han incrementat les mesures d’higiene i desinfecció de les cabines i la resta d’instal·lacions. Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries és obligatori l’ús de mascareta tant dins de les cabines com a la resta d’espais, es controlará l’aforament d’usuaris, s’han instal·lat diferents punts amb dispensadors de gel hidroalcohòlic i s’ha col·locat senyalització específica per mantenir la distància de seguretat.

D’altra banda, el funicular de Montjuïc tornarà a funcionar amb normalitat el 27 de juny, després de suspendre el servei a mitjans del mes de març. L’horari serà l’habitual: feiners de 7.30 a 22 hores i dissabtes, diumenges i festius de 9 a 22 hores.

50è aniversari del Telefèric

La reobertura coincideix amb l’aniversari dels 50 anys del Telefèric, que va inaugurar-se el 22 de juny de 1970. TMB ha produït un vídeo commemoratiu, on es mostra l’evolució des dels seus inicis, quan les cabines eren de color vermell, fins a l’actualitat, com el mitjà de transport per arribar a la part alta de la muntaya de Montjuïc. El renovat telefèric va fer més d’1,6 milions de viatges al 2019, i des de la inauguració, el 2007, ja supera els 17 milions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa