Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El taxi denuncia el col·lapse de les principals artèries de Barcelona

El sector del taxi ha tornat a aixecar la veu aquest dimecres per denunciar el col·lapse de les principals artèries de Barcelona. En un comunicat, l’agrupació de conductors Élite Taxi assegura que en les darreres setmanes han detectat un augment pronunciat dels temps d’arribada a diversos punts de la ciutat coincidint amb l’inici de la temporada alta de turisme.

“Per als taxistes és molt frustrant veure com les cues que s’estan formant en zones com l’estació de Sants, Fira Barcelona o els creuers són gairebé tan llargues com les cues de taxis buits que intenten accedir a totes aquestes infraestructures amb gran demanda de servei”, apunten en aquest comunicat, on precisen que la seva denúncia no és un “atac” contra cap administració en concret.

En aquest sentit, l’agrupació de taxistes lamenta que se’ls acusi de falta de servei i que s’afirmi que amb altres sistemes de transport alternatius aquesta situació no passaria. “Imaginem que aquestes alternatives seran vehicles voladors perquè és totalment impossible tenir més capacitat en els accessos a zones com la Barceloneta. Els taxis no volen“, insisteixen.

Pel que fa a les propostes per millorar aquesta mobilitat “complicada” de la capital catalana, els taxistes remarquen que no es tracta d’una qüestió de quantitat, sinó de la gestió que se’n fa d’aquests vehicles. És per això que demanen l’ajuda de la Guàrdia Urbana de Barcelona per garantir una circulació fluida per aquests punts crítics de la ciutat.

Mapes farcits de vermell

L’agrupació de taxistes acompanya la seva denúncia de dues captures d’un mapa de la ciutat on es mostra l’estat de les principals artèries de la capital catalana -com les dues rondes, la Gran Via de les Corts Catalanes, el carrer d’Aragó o l’avinguda Diagonal- que llueixen en color vermell fort, indicant que es troben força saturades i amb un volum de trànsit elevat.

Un dels mapes de la ciutat compartits per l'agrupació de taxistes / Élite Taxi
Un dels mapes de la ciutat compartits per l’agrupació de taxistes / Élite Taxi
Un dels mapes de la ciutat compartits per l'agrupació de taxistes / Élite Taxi
Un dels mapes de la ciutat compartits per l’agrupació de taxistes / Élite Taxi

Comentaris

  1. Icona del comentari de: en fi a abril 27, 2023 | 09:33
    en fi abril 27, 2023 | 09:33
    no serà serà que hi ha excés de taxis, o que els taxistes condueixen com si estiguessis circulant ells sols, que foten el que els hi dona la gana. Que son un perill públic. Els dies que fan vaga, son els dies que millor es circula per Barcelona, casualitat, no, realitat, la seva manera de conduir, de sempre ha estat, hi és un perill. Que no es queixin, que se'ls hi baixin els fums. Ah, i la policia municipal, a Barcelona, n'hi ha, perquè no se'ls veu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa