Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Restablert el trànsit a tots els accessos de Barcelona per la vaga de mestres
  • CA

Matí de caos als accessos a la ciutat que s’ha allargat fins a les 11h. Des de primera hora del matí, mestres que participen en manifestacions durant la vaga d’ensenyament han tallat la ronda del Litoral, la Meridiana, la ronda de Dalt i la Gran Via. La Guàrdia Urbana ha fet desviaments i a les 9.45h ha restablert la circulació a la ronda de Dalt. La Meridiana, a l’altura de Sant Andreu Arenal; la ronda del Litoral, a l’altura de la Barceloneta; la ronda de Dalt, a l’altura de l’Hospital de Bellvitge i també a la Gran Via, a tocar de La Campana, han estat els punts que han tallat els manifestants. La Guàrdia Urbana ha hagut de fer desviaments. Aquest dimarts els sindicats d’ensenyament han convocat el cinquè dia de vaga a tot Catalunya, si es compta el 23, en què es parava per rebutjar la sentència del 25% de castellà, i demà hi ha convocada una altra jornada..

Els mestres tallen el trànsit a la Meridiana USTEC

Des de primera hora del matí, els manifestants han tornat a repetir els talls de les altres jornades de vaga. Per altra banda, els piquets informatius havien convocat accions en diversos punts: a la porta del metro de Llacuna, al de Mundet, a Can Batlló (a Sants) i també a Sant Andreu Arenal.

Per aquests dos dies de vaga, els sindicats han convocat dues manifestacions. La primera manifestació serà a les 11.30 h i anirà des dels Jardinets de Gràcia fins al Departament d’Educació (via Augusta). És la mateixa mobilització que el primer dia de vaga va treure al carrer 22.000 persones. La segona protesta està prevista per a dimecres, 30 de març, a la mateixa hora i anirà des de la plaça de la Universitat fins a la plaça de Sant Jaume.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa