Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Talls de circulació als carrers de Barcelona per obres a l’agost
  • CA

Barcelona aprofitarà l’agost per pavimentar carrers i zones de la ciutat. L’Ajuntament avança que malgrat ser obres de “curta durada”, comportaran “afectacions importants” a la mobilitat. En total es faran intervencions a un total de 56.551 m2, i duraran tot el mes d’agost. 

Aquestes seran les obres de pavimentació que afectaran al trànsit:

– Nit del 3 al 4 d’agost: túnel de les Camèlies, a Gràcia, en sentit Besòs. La nit del 10 a l’11 es farà la mateixa intervenció en sentit Llobregat.

4 d’agost: tall del tronc central de la Gran Via a partir de Mossèn Amadeu Oller entre les 8 i les 11 hores. Entre les 9:30 i les 11:30 hores es tallarà la sortida cap al carrer Química en sentit Besòs per obres. 

4 al 23 d’agost: un únic carril de circulació al lateral de la ronda de Dalt -costat muntanya- per obres de cobertura de la ronda. 

5 al 23 d’agost: un sol carril per transitar al passeig Bonanova en sentit Llobregat.

6 i 7 d’agost: actuació a l’avinguda Paral·lel a l’altura de la ronda Sant Pau per facilitar les maniobres dels autobusos. Es tallarà la circulació i només es deixarà obert un carril per sentit. El carril bici seguirà obert.

8 d’agost: intervenció a la plaça Cerdà entre les 10 i les 16 hores.

10 i 11 d’agost: pavimentació de la plaça Alfons Comín, a Gràcia. 

11 d’agost: tall del tronc central de la Gran Via en sentit Llobregat

13 d’agost: tallada la Gran Via en el seu tronc central en sentit Besòs

17 i 18 d’agost: obres a plaça Espanya

Nits del 18 al 19 i del 24 al 25 d’agost: tall del lateral de la ronda de Dalt per fer-ne la cobertura.

20 i 21 d’agost: pavimentació a la Gran Via entre Aribau i rambla Catalunya.

24 d’agost: només un carril de circulació a la ronda de Dalt i tall del trànsit al pont de l’avinguda Jordà i a la cruïlla entre els carrers Coll i Alentorn.

25 d’agost: reparació als laterals de la Gran Via de Carles III, amb afectació al lateral -costat mar- de la Diagonal i a Maria Cristina. ​

26 i 30 d’agost: un únic carril per circular a la ronda de Dalt al lateral del costat muntanya

Paral·lelament, es faran actuacions al metro. El 25 d’agost es col·locaran les escales mecàniques noves a Jaume I. A més, del 23 al 25 s’instal·laran també a l’estació de Vallcarca. Aquestes tasques obligaran a tallar dos carrils en sentit muntanya de l’avinguda República Argentina. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa