Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Talls de circulació en tres carrers de Barcelona aquest cap de setmana

Barcelona tornarà a tancar al trànsit alguns carrers aquest cap de setmana per obrir-los als vianants en el marc de la iniciativa municipal ‘Obrim Carrers‘. En concret, aquest dissabte i diumenge entre les nou del matí i les vuit del vespre no estarà permesa la circulació al carrer de Gran de Gràcia entre el carrer de Nil Fabra i la plaça de Nicolás Salmerón, i els carrers de la Creu Coberta i de Sants, entre la plaça d’Espanya i el carrer de Munné.

Segons informa l’Ajuntament, aquest tall de trànsit no hauria d’afectar els veïns de la zona, que podran circular amb els seus vehicles des del carrer transversal més proper al seu aparcament. En tot cas, sempre s’hauran de seguir les indicacions dels auxiliars de trànsit presents a cada carrer afectat.

La iniciativa Obrim Carrers també afecta la circulació habitual d’algunes línies de bus, que es veuran obligades a anul·lar parades i fer desviaments. En el cas de la zona de Sants, les línies afectades que es desviaran o se’n limitarà el recorregut són les D20, V5 i 52. En total, el barri de Sants veurà com almenys sis parades d’aquests línies de bus queden fora de servei.

Pel que fa al carrer de Gran de Gràcia, les línies afectades de bus que es desviaran o se’n limitarà el recorregut són les V17, 22, 24 i 114. En aquest cas concret, la previsió és que deixin de funcionar prop d’una desena de parades habitualment en funcionament a la zona. Podeu consultar al web de TMB els recorreguts alternatius i les parades que podeu utilitzar durant aquest cap de setmana.

Seguretat garantida

En aquests punts es garanteix sempre el pas dels serveis municipals, els vehicles d’emergència i els vehicles de persones amb mobilitat reduïda. També es permet l’accés als aparcaments de la zona, tant públics com privats, pels carrers més propers.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Carles BCN a octubre 22, 2022 | 13:35
  Carles BCN octubre 22, 2022 | 13:35
  Sisi, Gran de Gràcia tallat i Riera de Cassoles recull tot el trànsit de pujada, bus inclòs. Ara bé, els genis de.l'Ajuntament han deixat el.semàfor de Lesseps sense retocar tot i que per Gran de Gràcia no puja ningú, el semàfor té la durada normal d'un dia laborable (durada doble) cosa que provoca cues i retencions, sorolls i contaminació.totalment evitable. Els veïns del carrer estan farts. Tant costa una nova regulació pels caps de setmana?. El que dic, l' Ajuntament i la Colau són uns genis per emprenyar veïns i ciutadans..
  • Icona del comentari de: Sebasuh a octubre 22, 2022 | 18:07
   Sebasuh octubre 22, 2022 | 18:07
   Aquesta Colau no sap que aquestes mesures provoquen molta més solució a la ciutat,per les voltes innecessàries que es provoquen en els vehicle.. Totalment negatiu
 2. Icona del comentari de: Oscar a octubre 22, 2022 | 13:49
  Oscar octubre 22, 2022 | 13:49
  Vergonya de ciutat. Jo treballo els diumenges i tinc que desplaçar-me amb vehicle propi, ja que m aixeco a las sis i no es pot agafar metro perquè fa por la gent que hi ha al metro a aquestes hores, està ple de borratxos, delinqüents i diversa fauna variada...Seguretat zero. Cada cop pitjor aquesta ciutat. COLAU, marxa ja d una vegada.
 3. Icona del comentari de: Gemma a novembre 13, 2022 | 19:17
  Gemma novembre 13, 2022 | 19:17
  Sóc veïna de Gràcia i tinc pàrquing a gran gracia. Estic molt farta de no poder fer ús de casa meva a causa dels múltiples problemes que ens trobem a l’hora d’accedir al meu pàrquing. Constantment ens impedeixen el pas i ens fan fer voltes immenses. A sobre la majoria de botigues estan tancades dissabte tarda i diumenge totes. Es pot saber quin és el propòsit?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa