Aquest estiu, Barcelona conviurà amb una seixantena d’obres que van des d’urbanitzacions fins a obres ferroviàries, passant per actuacions menors. Totes, en un calendari estival amb la intenció que causin el mínim de molèsties als ciutadans i turistes. Algunes, com la Via Laietana, la Superilla de l’Eixample o el Tramvia, seran molt vistoses i causaran algunes restriccions, però altres passaran més desapercebudes.

Talls a la ronda Litoral el cap de setmana

Però a més d’aquestes obres municipals, hi ha altres invervencions de manteniment d’infraestructures que també es duen a terme a l’estiu, i en hores de menys afluència. És el cas de les obres d’asfaltat que s’han programat per aquest cap de setmana a la ronda Litoral. En concret, els talls de circulació es faran entre les 23 h de dissabte i les 13.30 h de diumenge.

Aquestes intervencions formen part del manteniment de les rondes. L’any 2021 es van renovar 50.000 m2 d’asfalt.

Quins trams es tallaran?

A la ronda del Litoral en sentit Llobregat es tallaran dos dels tres carrils disponibles de circulació, entre les 23 h del dia 16 de juliol i les 10 h del dia 17 de juliol. Degut a aquest tall, no es podrà entrar a la ronda per les incorporacions 27, des de Sant Adrià de Besòs, ni tampoc la incorporació per la C-31, que passarà de dos carrils a un.

També es veurà afectat el Pont de Can Peixauet. En aquest cas, les obrestallaran els dos sentits de circulació, anul·lant la connexió entre Santa Coloma de Gramenet i Barcelona sobre la ronda del Litoral. Aquí el tall serà entre les 3.30 h i les 13.30 h del dia 17 de juliol. De retruc, quedarà tallada la sortida número 30 de la ronda del Litoral, la del Bon Pastor en sentit Trinitat.

Quines alternatives hi ha?

La sortida número 19 de la B-20 en sentit Montgat, tant des de la ronda del Litoral (B-10) com des de Barcelona en direcció a Santa Coloma de Gramenet; i a través del passeig de Salzereda fins al pont de Santa Coloma en sentit Barcelona. Són els dos itineraris per salvar l’escull de les obres.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Barceloní emprenyat. a juliol 14, 2022 | 12:03
    Barceloní emprenyat. juliol 14, 2022 | 12:03
    Per a que hi hagi talls no cal pas que les asfaltin, les rondes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa