Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tall de trànsit a 5 artèries clau de Gràcia
  • CA

Quatre artèries clau de la vila de Gràcia, a més del carrer Gran, estaran tallades al trànsit els propers dies per incentivar les darreres compres de la campanya de Nadal. Les restriccions de circulació es faran de diumenge 3 a dimarts 5 de gener amb diferents horaris i dates per cada via afectada.

Gran de Gràcia es manté en cap de setmana, mentre que a la Travessera la limitació només es produirà els dos laborables. Aquests dies tampoc es podrà passar en vehicle privat per diversos trams dels carrers Verdi, Torrent de l’Olla i Bailén. La pacificació d’aquestes tres vies es farà de 10h a 20h. En el cas de Travessera serà des de les 9h del matí. De retruc, l’estret carrer Milà i Fontanals també vetarà el trànsit, però només diumenge 3 de gener.

  • Carrer Gran de Gràcia: cap de setmana entre les 9 i les 20 hores.
  • Travessera de Gràcia: dilluns 4 i el dimarts 5 de gener de 9 a 20 hores entre els carrers Gran de Gràcia i Milà i Fontanals.
  • Carrer Milà i Fontanals: només diumenge 3 de gener.
  • Carrer Verdi: dilluns 4 i el dimarts 5 de gener de 10 a 20 hores entre el carrer Biada i la plaça Revolució.
  • Carrer Torrent de l’Olla: dilluns 4 i el dimarts 5 de gener de 10 a 20 hores entre els carrers Betlem i Llibertat.
  • Carrer Bailén: dilluns 4 i el dimarts 5 de gener de 10 a 20 hores entre la Travessera de Gràcia i el carrer Indústria.

El Districte de Gràcia ho ha anunciat en un comunicat aquest dissabte, que recorda que el segon barri de la ciutat amb més comerç segons l’últim cens comercial a la ciutat. El territori liderat per Eloi Badia (BComú) considera que una “mesures de dinamització” del sector “és la restricció de trànsit en determinats emplaçaments durant l’horari comercial”. La decisió d’emmarca en el Pla de xoc de suport al comerç, que consta de 68 accions centrades en preservar els establiments de proximitat, afavorir-ne la transformació digital i enfortir l’associacionisme comercial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa