La nova T-10, la T-casual, seguirà sent multipersonal fins al 29 de febrer. El títol que substitueix la T-10 és un bitllet unipersonal, cosa que implica que no es podrà validar diverses vegades seguides com sí que passava amb la T-10. Fonts de TMB, però, avancen al TOT Barcelona que la T-casual es podrà seguir utilitzant com la T-10 fins al 29 de febrer.

[r:1]

Aquest marge de temps arriba enmig de la confusió i les crítiques per la desaparició de la T-10, el bitllet més utilitzat fins ara. Des d’ahir ja no es pot comprar el bitllet històric de Barcelona, el més utilitzat fins que ha desaparegut. Ara les administracions pretenen fer de la T-usual, que substitueix la T-70/30, la T-50/30 i la T-mes. 

L’argumentació de TMB per aquest marge de temps en què la T-casual serà multipersonal passa per “motius tècnics”. Fonts oficials de l’empresa de metro i bus de Barcelona vinculen la justificació amb la “convivència” entre la T-casual i la T-10, ja que l’última estarà en funcionament fins al 29 de febrer. No serà fins llavors que s’aplicarà un dels aspectes més criticats de la nova T-casual. 

Més notícies

Guia per conèixer els canvis en els bitllets de metro i bus

Notícia: Guia per conèixer els canvis en els bitllets de metro i bus
Comparteix
La T-usual, que substitueix la T-mes, aspira a convertir-se en el títol de referència
Notícia: Guia per conèixer els canvis en els bitllets de metro i bus - Mobile

Nou comentari

Comparteix