“Suspendríem un examen sobre les noves línies”: conductors de bus es queixen de la falta de formació

La primera jornada amb les 5 noves línies que han completat la nova xarxa de bus ha provocat indignació i queixes dels usuaris, però no han estat els únics disconformes amb les modificacions a la xarxa, que han provocat canvis en 14 línies i l’eliminació de 2, ja que els conductors dels autobusos han criticat la falta de formació que han rebut. “Si ens fessin un examen de les noves línies, els conductors suspendríem”, admeten des del sindicat CGT. 

[r:1]

El Sindicat Independent s’ha sumat a les crítiques i ha assegurat que la formació que han rebut els xòfers ha estat “poca, dolenta i sense temps”. Fonts del sindicat destaquen la importància de la preparació per als treballadors en “tots els àmbits laborals” i, per suposat, també pels conductors de bus. “Confien massa en l’experiència dels xòfers”, afirmen. A més, subratllen que no han rebut una formació adient en cap canvi de la nova xarxa de bus. 

Pel que fa a les queixes dels usuaris, els sindicats es mostren comprensius. Fonts de CGT manifesten que hi ha hagut “falta d’informació” i que han posat a “joves” informadors a ajudar els usuaris però que no ha estat suficient. “Sempre ens toca parar els cops”, es lamenten. Al Sindicat Independent entenen el desconcert dels usuaris, però demanen marge per acostumar-se als canvis. De fet, creuen que “a la llarga” les modificacions seran “a millor”. 

Comentaris

    Jordi Centell Novembre 27, 2018 | 07:26
    No es un problema de falta d’informació sinó de respecte cap al temps del ciutadà al que ara se li obliga a fer absurds transbordaments que no feia. La senyora Mercedes Vidal es una il.luminada molt perillosa, clar que ella té tot el temps del mon....

Nou comentari

Més notícies

Informadors desbordats i usuaris indignats pels canvis a la xarxa de bus

Els barris d'Horta i del Carmel són dels més afectats per la incorporació de 5 noves línies, la supressió de 2 més i modificacions en 14 més

Nova xarxa de bus: neixen 5 línies, en desapareixen 2 i se’n modifiquen 14

Els busos de l'última fase d'implantació de la nova xarxa s'afegiran dilluns