Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una avaria deixa sense servei un tram de la línia 1 del metro de Barcelona

Matí d’afectacions a la línia 1 del metro de Barcelona. Una avaria en un tren a l’estació de Trinitat Vella ha obligat aquest dilluns a aturar el servei de tot un tram d’aquest recorregut a l’espera de poder solucionar la incidència.

Segons la informació facilitada per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), el servei d’aquesta línia de metro ja ha pogut ser restablert entre les estacions de Torras i Bages i de Fondo, el tram on havia hagut de ser interromput. Els trens sí que han circulat amb aparent normalitat durant tot el matí entre les estacions de l’Hospital de Bellvitge i de Torras i Bages.

Aquesta incidència tècnica en un dels trens s’ha detectat pocs minuts abans de les nou del matí d’aquest dilluns i els tècnics de TMB s’han activat ràpidament per solucionar el problema i poder restablir com més aviat millor el servei habitual. La companyia ha informat de l’afectació que patia aquesta línia a través de les xarxes socials i també a través dels plafons informatius de les estacions afectades. Un cop restablert el servei ordinari en aquest tram de la línia 1 afectat, la previsió és que es puguin recuperar a poc a poc els temps d’espera habituals.

La línia 9 del metro, prioritat del nou Govern

El nou govern de la Generalitat tindrà en el desenvolupament de la línia 9 del metro una de les seves prioritats. Així ho ha confirmat aquesta setmana el flamant conseller de Territori, Juli Fernández, que va assegurar dimecres que la implementació completa d’aquesta infraestructura permetrà “treure uns 8.000 cotxes de la xarxa viària”.

En la seva primera intervenció al Ple del Parlament després del seu nomenament, Fernández va destacar la importància de continuar tirant endavant un projecte com la línia 9, que no només implica reduir les emissions per aquesta pèrdua de vehicles en circulació a les carreteres, sinó que també permetrà en un futur que es realitzin prop de 110 milions de viatges anuals només per aquest recorregut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa