Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament estudia reduir calçada a la ronda Universitat per ampliar les parades de bus
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona estudia reduir la calçada de la ronda Universitat per donar més espai a les nombroses parades d’autobús que hi ha a la vorera, per facilitar el compliment de les distàncies socials durant el desconfinament. Es tractaria d’una actuació d’urbanisme tàctic, amb elements reversibles per tallar carrils com pintura i testos, en la línia de les actuacions ja anunciades a Consell de Cent, la Gran Via i la Diagonal.

Així ho va avançar a l’oposició aquest dijous al vespre el regidor de l’Eixample, Jordi Martí Grau (BComú), en el ple del districte realitzat de forma virtual. “Vull anunciar que per a la ronda Universitat hem demanat i ens han acceptat començar a fer un dibuix d’aquest urbanisme tàctic”, va avançar als grups de l’oposició.

L’objectiu, va afegir, és “augmentar espai public davant de les parades i que tota la gent que s’hi acumuli quan es reprengui l’activitat econòmica tinguin espai suficient per garantir la distància”. Donat que les marquesines i els viatgers acaparen gran part de les voreres, el que genera queixes veïnals des de fa temps, el regidor va afegir que amb l’expansió de les parades a calçada també hauria de permetre que els residents al carrer “tinguin seguretat per entrar i sortir de casa seva”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa