Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Retards de mitja hora en tres línies de Rodalies

L’avaria d’un tren a l’estació d’Arc de Triomf està provocant endarreriments de fins a trenta minuts a les línies R1, R3 i R4 de Rodalies de Renfe. Així ho ha anunciat aquesta tarda la pròpia companyia des del seu compte oficial de Twitter, si bé sembla que la situació ja s’ha pogut reconduir de manera favorable.

La piulada inicial esmentava l’existència de desviaments selectius via Passeig de Gràcia i alternances de pas per una via en punt afectat. Els mecànics estaven treballant per intentar reparar aquesta incidència el més aviat possible, si bé en aquells moments -aproximadament cap a dos quarts de vuit de la tarda- no incloïa cap previsió de restabliment del servei.

Avaria resolta i normalització progressiva del servei

Una segona piulada de Rodalies Catalunya de les 20.07h assenyalava que, malgrat que les afectacions podien superar els 40 minuts, els serveis tècnics havien aconseguit resoldre l’avaria al comboi ubicat a l’estació d’Arc de Triomf. Com a conseqüència, la companyia ha anunciat la normalització progressiva del servei a les tres línies de Rodalies que es trobaven afectades.

Un altre cas en tres línies “maleïdes”

L’episodi d’aquesta tarda s’afegeix a un ampli historial d’incidències i endarreriments que ha patit Rodalies darrerament. El dia 30 de desembre una altra avaria va interrompre el servei entre les estacions de Sants i Plaça Catalunya, curiosament amb afectacions a les mateixes línies d’avui, és a dir, la R1, la R3 i la R4.

Dos dies abans, un problema tècnic al Centre de Trànsit Centralitat (CTC) d’Adif ubicat a l’Hospitalet de Llobregat havia generat diversos problemes a les tres mateixes línies. A principis de desembre una incidència a la zona de la Sagrera va fer que es reduís la freqüència de trens de la línia R1 a només tres per hora entre les estacions del Clot i Badalona, amb afectacions de 40 minuts o més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa