Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nova jornada amb retards a tres línies de Rodalies per una avaria
  • CA

Els retards continuen sent els protagonistes a tres línies de Rodalies aquest dimecres a matí. L’avaria que va tenir lloc aquest dimarts al vespre en el Centre de Trànsit Centralitat (CTC) d’Adif ubicat a l’Hospitalet de Llobregat segueix provocant diverses afectacions a l’R1, l’R3 i l’R4 del servei de Rodalies i fins aquest matí no s’ha pogut resoldre de manera definitiva.

Segons ha informat la companyia a través d’una publicació a les xarxes socials, l’avaria s’ha pogut resoldre finalment quan passaven uns minuts de les vuit del matí d’aquest dimarts i la previsió és que els trens de les tres línies de Rodalies afectades puguin anar recuperant progressivament les seves freqüències de pas habituals al llarg del matí.

Episodis bastant freqüents

A principis de mes una incidència que es va produir a la zona de la Sagrera va provocar afectacions en la línia R1. En aquella ocasió, tal i com va informar Rodalies a través de Twitter i Europa Press, l’incident va provocar que es reduís la freqüència de trens d’aquesta línia a tres per hora entre les estacions del Clot i Badalona. Això va fer que els passatgers haguessin d’invertir més temps de l’habitual en fer els seus trajectes, en molts casos de tornada a casa. Les afectacions s’enfilaven als 40 minuts o més.

Problemes en la senyalització i passatgers a les fosques

A mitjans de novembre una avaria al sistema de senyalització a Montcada Bifurcació va obligar a primera hora de la tarda els trens a circular en via única fins a Sant Andreu Arenal. Atenent un comunicat de Renfe, aquesta incidència va generar retards de fins a 30 minuts en els serveis de les línies R3, R4, R7 i R12 de Rodalies. Més tard, una incidència en un tren de l’R3, que es trobava a l’estació d’Arc de Triomf, va causar nous endarreriments. A més, en aquest cas moltes persones no van tenir més remei que quedar-se una hora dins el tren. La major part d’aquest temps el van haver de passar a les fosques.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sofert usuari. a desembre 28, 2022 | 09:32
    Sofert usuari. desembre 28, 2022 | 09:32
    D'incidents a les linies ferroviàries n'hi ha cada dia. No son noticia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa