Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El representant dels vigilants del Prat: “Si no perjudiquem ningú no hi ha solució”
  • CA

La normalitat a l’aeroport del Prat malgrat la vaga de vigilants de seguretat preocupa els treballadors que protesten. I ho fa perquè, segons l’assessor del comitè de vaga, Juan Carlos Giménez, el fet que no es “perjudiqui” els viatgers fa que ningú els contacti per posar fi al conflicte. “S’està demostrant que ningú soluciona res si no es perjudica a un tercer”, en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio

Giménez ha matisat que no volen “perjudicar ningú”, però ha alertat que sense problemes per als passatgers no es vol trobar una solució.

“És necessari perjudicar a tercers per solucionar el problema?”, s’ha preguntat Giménez, per després criticar que cap partit polític ni l’empresa s’han posat en contacte amb els treballadors. L’assessor del comitè de vaga ha estat dur amb el PSOE, i ha recordat que al 2017 van oferir ajuda als vigilants d’Eulen durant la vaga però en aquesta ocasió no han contactat amb els de Trablisa. “No sabem res de cap partit polític”, s’ha queixat.

També ha anunciat que avui denunciaran l’empresa a Inspecció de Treball i als jutjats, segons van dir fa uns dies. Ho faran per una suposada vulneració del dret de vaga i amenaces als vigilants de seguretat. L’assessor dels treballadors ha explicat que estan recopilant informació per presentar la denúncia. A més, ha afegit que els treballadors han avisat que les bosses de plàstic on es guarden els líquids per passar el control “han desaparegut”. 

Una de les queixes dels vigilants és també la pressió a què, diuen, estan sotmesos per part de la Guàrdia Civil. En el cas d’un treballador, van informar, va provocar un atac d’ansietat. 

Més notícies
La treballadora apartada per denunciar l’assetjament de la Guàrdia Civil: “M’han destrossat la vida”
Notícia: La treballadora apartada per denunciar l’assetjament de la Guàrdia Civil: “M’han destrossat la vida”
Comparteix
Els vigilants de seguretat del Prat tornen a protestar davant de la T1: "Menys pressió i més negociació"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa