Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Renfe vendrà 10.000 bitllets de l’AVE Barcelona-Madrid per cinc euros
  • CA

Renfe oferirà 10.000 bitllets del seu nou AVE low-cost entre Barcelona i Madrid per 5 euros, segons ha anunciat la companyia ferroviària aquest dijous a Fitur. L’oferta s’ha presentat coincidint amb el llançament del nou servei d’alta velocitat Avlo. Els bitllets amb descompte es podran comprar a partir de dilluns, i seran per viatjar entre el 6 d’abril, data d’estrena dels nous Avlo, i el 31 d’agost. En concret, Renfe oferirà 1.000 bitllets diaris a 5 euros durant 10 dies, des del 27 de gener, que es podran comprar a la nova pàgina www.avlorenfe.com.

El servei comptarà amb tres freqüències per sentit i dia, amb parades a Madrid, Saragossa i Barcelona, que a partir del maig s’ampliarà a quatre i al setembre a cinc. Segons ha informat Renfe, els trens de Barcelona sortiran de Sants a les 9.25 h, a les 16.25 h i a les 20 h. En l’altra direcció, els combois d’Atocha sortiran a les 9.15 h, a les 16 h i a les 20.35 h.

[r:1]

El servei d’Avlo inclou un preu bàsic, d’entre 10 i 60 euros segons el trajecte i la disponibilitat, al que el passatger pot afegir serveis addicionals. Així, es cobrarà per la selecció de plaça, els canvis o anul·lacions de bitllets o qualsevol equipatge addicional que no sigui una primera maleta de cabina i bossa de mà o motxilla, que seran gratuïts.

[r:2]

Més notícies
Els preus de l’AVE ‘low cost’ Barcelona-Madrid oscil·laran entre els 10 euros i els 60
Notícia: Els preus de l’AVE ‘low cost’ Barcelona-Madrid oscil·laran entre els 10 euros i els 60
Comparteix
El president de Renfe reivindica que la companyia ha concretat inversions per valor de 300 milions a Rodalies a Catalunya
El nou AVE ‘low cost’ començarà el servei Barcelona-Madrid el 6 d’abril
Notícia: El nou AVE ‘low cost’ començarà el servei Barcelona-Madrid el 6 d’abril
Comparteix
El tren es dirà AVLO, segons ha anunciat el ministre Ábalos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa