Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Renfe prepara una nova tongada de bitllets barats per a l’AVE
  • CA

Renfe llançarà el dilluns una nova promoció de bitllets d’AVE per 15 euros durant les pròximes dues setmanes per viatjar entre el 23 de juny i 11 de desembre en qualsevol dels seus trajectes d’Alta Velocitat. L’operador presenta aquesta oferta pocs dies després de posar a la venda bitllets des de 5 euros per al seu nou servei de baix cost, l’AVLO, que s’estrenarà en la línia Madrid-Barcelona el mes de juny. Segons ha pogut comprovar el TOT Barcelona, encara es poden adquirir bitllets pel mes d’agost a 10 euros anar i tornar.

Totes aquestes iniciatives comercials s’emmarquen en la celebració del 80 aniversari de la companyia pública Xarxa Nacional de Ferrocarrils Espanyols, la Renfe, que també portarà una sèrie d’actes i trobades institucionals o diferents iniciatives orientades als seus treballadors.

Els bitllets d’AVE a 15 euros es posaran a la venda dilluns vinent 1 de febrer en els canals habituals, com la web de Renfe, agències de viatge presencials i virtuals, ‘Renfe Tiquet’, estacions, venda telefònica i oficines de Correus, i podran adquirir-se fins al 14 de febrer.

El primer dia complet de promoció per viatjar en AVLO, dimarts passat, es va saldar amb més de 100.000 bitllets venuts per viatjar en la línia que uneix Madrid i Figueres amb parades a Guadalajara, Calataiud, Saragossa, Lleida, Tarragona, Barcelona i Girona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa