Renfe col·laborarà amb Cabify per facilitar trasllats a les estacions

L'operadora comença una prova amb TMB i taxis en una aposta per la mobilitat integral

Renfe engega la maquinària per oferir un servei de mobilitat integrada als seus usuaris. L’operadora pública farà una prova de tres mesos d’una app oberta a 500 clients en què els usuaris podran organitzar el desplaçament complet a la seva destinació amb un sol pagament. Així, podran reservar un servei per anar a l’estació, el bitllet de tren i un transport fins a la destinació a través d’una app. 

L’app serà una plataforma de mobilitat integral, el model que tots els experts consideren el futur. La mobilitat integral permet fer trajectes amb diversos mitjans de transport i reservar-los en una sola app. Això és el que pretén Renfe, que permetrà amb Renfe as a Service reservar el bitllet de tren, una habitació d’hotel i un transport fins a l’estació o l’allotjament. El trasllat per arribar a l’estació de tren o per sortir-ne es podrà fer amb Cabify, TMB o taxi a Barcelona. 

En el període de prova els usuaris que podran fer servir l’app seran mig miler que fan el trajecte Madrid-Barcelona. Renfe posa en marxa concursos públics per a la posada en marxa de l’app l’any que ve. 

Nou comentari