Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Renfe col·laborarà amb Cabify per facilitar trasllats a les estacions
  • CA

Renfe engega la maquinària per oferir un servei de mobilitat integrada als seus usuaris. L’operadora pública farà una prova de tres mesos d’una app oberta a 500 clients en què els usuaris podran organitzar el desplaçament complet a la seva destinació amb un sol pagament. Així, podran reservar un servei per anar a l’estació, el bitllet de tren i un transport fins a la destinació a través d’una app. 

L’app serà una plataforma de mobilitat integral, el model que tots els experts consideren el futur. La mobilitat integral permet fer trajectes amb diversos mitjans de transport i reservar-los en una sola app. Això és el que pretén Renfe, que permetrà amb Renfe as a Service reservar el bitllet de tren, una habitació d’hotel i un transport fins a l’estació o l’allotjament. El trasllat per arribar a l’estació de tren o per sortir-ne es podrà fer amb Cabify, TMB o taxi a Barcelona. 

En el període de prova els usuaris que podran fer servir l’app seran mig miler que fan el trajecte Madrid-Barcelona. Renfe posa en marxa concursos públics per a la posada en marxa de l’app l’any que ve. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa