Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Reforç policial en l’últim partit de Gerard Piqué al Camp Nou
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona reforçarà aquest dissabte al vespre la presència policial i la mobilitat al voltant del Camp Nou amb motiu del partit que disputaran el FC Barcelona i l’Almeria. Aquest enfrontament corresponent a la tretzena jornada de la lliga espanyola suposarà el comiat de Gerard Piqué de l’estadi blaugrana després que el central anunciés per sorpresa aquesta setmana la seva retirada del futbol en actiu.

Des del cos policial barceloní recomanen accedir als voltants del Camp Nou amb antelació per evitar cues i possibles col·lapses de trànsit. En aquest sentit, la Guàrdia Urbana recorda que la utilització del transport públic per arribar fins a l’estadi blaugrana és una de les millors opcions per patir les complicacions derivades d’aquest partit, que arrenca si no hi ha cap imprevist a les nou del vespre d’aquest dissabte.

Enderroc d’una part de la tercera graderia

El Barça aprofitarà el parèntesi derivat del Mundial, que es disputarà a Qatar entre el 20 de novembre i el 18 de desembre, per enderrocar la meitat de la tercera graderia del Gol Sud del Spotify Camp Nou. Les obres afectaran un total de 3.782 localitats entre les portes número 34 i 46 i 3.182 d’aquests seients són de socis que hauran de ser reubicats en zones similars de l’estadi. En l’anell exterior de la zona reformada es troba el voladís que sobresurt de la façana del Gol Sud així com el centre d’assistència sanitària.

La reforma s’emmarca en l’ambiciós projecte de remodelació del camp i l’Espai Barça. El club preveu que els treballs, que provocaran un augment de camions a la zona durant l’horari laboral, acabin a finals d’any.

El Gol Sud, un punt estratègic tecnològic

L’entitat no ha triat iniciar les obres al Gol Sud de manera arbitrària sinó perquè es tracta d’un punt estratègic d’entrada de les telecomunicacions i dels futurs canvis en la vessant tecnològica. De fet, el proppassat setembre la tercera graderia ja va patir els primers canvis amb el desmuntatge de seients, accessoris, bigues, baranes, zones de restauració i el videomarcador electrònic.

La major part de les obres es durà a terme durant la temporada 2023-24, en què l’equip blaugrana s’haurà de traslladar a l’Estadi Olímpic de Montjuïc per jugar-hi els seus partits com a local.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa