Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els quatre carrers afectats pels nous talls de les obres del tramvia

Nova fase en les obres del tramvia de la Diagonal. Els treballs per connectar les dues trames de línies ja existents per aquesta artèria de la capital catalana obliguen a partir d’aquest dimarts a tallar al trànsit quatre carrers pròxims a aquesta via per poder avançar amb l’actuació.

Segons la informació facilitada per l’Ajuntament de Barcelona, els quatre carrers afectats són el de Padilla, el de Roger de Flor, el de Bailèn i el de Los Castillejos. Aquestes afectacions a la circulació s’allargaran almenys fins a mitjans del pròxim mes d’octubre i la previsió és que aquesta es vagi reprenent de manera progressiva a mesura que avancin els operaris.

Pel que fa a les desviacions provocades per aquests talls, la circulació seguirà pels carrers d’Aragó i Lepant per evitar creuar per Los Castillejos i la Diagonal entre el 12 i el 27 de setembre. El mateix passarà en l’encreuament entre els carrers de Los Castillejos i el del Consell de Cent, que estarà tallat fins a l’avinguda Diagonal, i en el carrer de Bailèn a partir del 12 de setemrbe, que a l’altura del carrer de Provença quedarà tallat, desviant la circulació pels carrers contigus com els de Provença, Girona, Còrsega, Bruc i València.

Els darrers carrers en veure’s afectats per aquestes obres seran els de Roger de Flor, entre València i la Diagonal, i el de Padilla en el seu encreuament amb la Diagonal, que obligarà a desviar la circulació pels carrers de la Diputació, Marina i Consell de Cent.

Afectacions a les línies de bus

Tot plegat també comportarà diferents afectacions a les línies d’autobús que circulen per la zona. Segons la informació facilitada per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), la línia V23 canviarà el seu recorregut a causa d’aquestes obres, que obligaran a anul·lar una parada a l’encreuament entre els carrers de Los Castillejos i dels Enamorats i habilitar-ne una d’alternativa a l’altura del número 239 de Los Castillejos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa