Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Quan caduquen les targetes de metro del 2020
  • CA

L’any 2020 ha estat un any atípic en tots els sentits, i també ho serà la validesa dels abonaments del transport públic. Les targetes adquirides durant aquest any no caducaran amb el canvi d’any, com és habitual, sinó que seran vàlides fins al 31 de desembre de l’any 2021 en la majoria de casos. És a dir, tindran més validesa que mai.

Els beneficiats d’aquesta pròrroga en la vida dels abonaments són aquells usuaris que tinguin qualsevol títol de transport que no sigui la T-verda, la T-16 o la T-compensació Covid. En aquests casos, “mantindran la data de caducitat pròpia de cada títol”, especifica TMB en un comunicat.

I és que aquest allargament de la vida de les targetes al transport públic veu directament de la decisió de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de mantenir els mateixos preus als abonaments de l’any vinent. La congelació de les tarifes després d’un any de profunda crisi social, a més, comporta un escenari ens habitual: qui comprés una targeta l’1 de gener de 2020 encara la podrà utilitzar, dos anys després, el 31 de desembre de 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa