Protesta de conductors de Cabify per les seves condicions laborals

Un grup de treballadors del grup Auro denuncia que els candidats a les eleccions sindicals han sigut acomiadats i es queixen de jornades de 12 hores diàries

El conflicte a l’entorn de Cabify no és només entre les empreses de VTC i els taxistes, sinó que també hi ha protestes laborals dels mateixos conductors d’aquestes companyies.

Aquest dilluns, un grup de treballadors del grup Auro –que aplega diverses empreses de VTC que utilitzen Cabify per prestar servei– s’ha manifestat davant de l’estació de Sants, sota el paraigua de CCOO, per protestar contra els acomiadaments de candidats a les eleccions sindicals que asseguren que s’han produït recentment. També es queixen de “jornades de 12 hores” i del fet que si la facturació baixa per sota del que exigeix l’empresa “fan fora” el conductor afectat. A més a més, denuncien “sancions injustificades” i fins i tot que el conductor “s’ha de fer càrrec de la neteja interior del vehicle i els ambientadors” i que “exigeixen que vagin ben vestits i no paguen l’uniforme”.

Els manifestants han gravat un vídeo des del davant de l’estació de Sants en què exposen els seus arguments.

 

Comentaris

    Pol 27/01/2020 1:09 pm
    Molta aplicació per a dispositius "connectats" i moltes empreses fantasmes "d'aplicacions", per a comprar qualsevol cosa per correspondència, però els llocs de treball que es creen son més precaris que mai i tot un insult a la condició humana. Que la falsa tecnologia no camufli els espavilats i aprofitats que creen "noves" "empreses" basades amb les "xarxes ( o millor dit xacres) socials".

Nou comentari