Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El principal operador de VTC ofereix el trasllat a Madrid o Sevilla als seus mil treballadors
  • CA

El principal operador de VTC a Barcelona, Vector Ronda, ofereix llocs de feina a Madrid i Sevilla als seus mil treballadors, després que anunciés un ERO​ arran del decret regulador de la Generalitat. L’empresa disposa de més de mil treballadors a la capital de l’Estat i acaba de començar a operar a la ciutat andalusa, on de moment té uns 200 treballadors, segons detallen fonts de Vector al TOT Barcelona. “El màxim interès de Vector és salvar el màxim nombre possible de llocs de treball”, argumenten des de l’empresa. 

De moment l’operador està realitzant consultes als treballadors mitjançant formularis en línia, en què demanen el nom, el telèfon i l’empresa del grup per a la qual treballa, ja que a Vector Ronda Teleport hi ha les empreses Auto Andalucía, Vector i Forever. Fonts de l’empresa insisteixen que el procés es troba en procés embrionari, però asseguren que podrien assumir els trasllats. Tot i així, no especifiquen el termini amb què els conductors s’incorporarien a les plantilles de Madrid o Sevilla, però avancen que seria un procés llarg. “Els trasllats es posaran sobre la taula de negociació de l’ERO”, destaquen. 

Paral·lelament, manifesten que intentaran revertir els efectes del decret i aconseguir treballar a Barcelona. De fet, un dels compromisos de Vector amb els conductors que apostin pel trasllat és la readmissió a la plantilla de la capital catalana si, en un futur, l’empresa hi torna. A més, ofereix 500 euros d’ajuda als conductors per facilitar el canvi de ciutat. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa