Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La presidenta de TMB demana el cap del conseller delegat criticat pels sindicats
  • CA

La presidenta de TMB i regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, ha demanat el cap del conseller delegat de l’empresa, Enric Cañas. El dirigent ha estat assenyalat de forma constant pels sindicats per la gestió de la crisi de l’amiant, i en diverses ocasions n’han demanat la dimissió. Ara, Alarcón ha proposat un relleu. 

[r:1]

La destitució de Cañas es podria fer efectiva després que la proposta de la presidenta de TMB passi pels “òrgans competents”, segons diuen fonts de TMB. El conseller delegat sempre ha defensat la seva gestió al capdavant de la companyia, i va descartar dimitir tal com exigien els sindicats en una entrevista amb el TOT Barcelona​. 

La proposta de destitució, que ha estat avançada per Expansión, podria posar fi al conflicte entre plantilla i conseller delegat. 

La decisió d’Alarcón arriba després que els treballadors votessin recuperar la relació amb l’empresa després de mesos de trencament per la crisi de l’amiant. Durant mesos plantilla i companyia només es van trobar durant les vagues a les mediacions impulsades pel departament de Treball. 

El comitè d’empresa ja va sol·licitar en una reunió amb Alarcón abans de l’estiu la destitució de Cañas. Segons fonts sindicals expliquen al TOT Barcelona, van dir que era “impossible” el diàleg amb l’empresa amb l’encara conseller delegat al capdavant i que eren “inevitables” més conflictes.

Més notícies
El conseller delegat de TMB, Enric Cañas. | Jordi Play
Enric Cañas: “El que tenen els treballadors pot venir d’un refredat o de l’amiant”
Notícia: Enric Cañas: “El que tenen els treballadors pot venir d’un refredat o de l’amiant”
Comparteix
El conseller delegat de TMB argumenta que afectacions com l'engruiximent pleural poden tenir diverses causes, no només l'exposició a la fibra tòxica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa