Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una poda especial d’arbres a la Ciutadella escapça el tramvia a Glòries aquesta setmana
  • CA

El Trambesòs acabarà el seu recorregut a Glòries des d’aquest dimarts dia 2 de juny fins a divendres, a causa de la poda dels grans plataners del carrer Wellington, al perímetre del parc de la Ciutadella. Són uns treballs preventius que es fan cada 4 anys per evitar caiguda de branques mortes sobre els vianants i molèsties als edificis propers, al Zoo o als senyals de trànsit. L’Ajuntament de Barcelona assegura que els treballs a l’arbrat s’han de fer de dia per seguretat i obliguen, a més, a tallar l’electricitat a la catenària del tramvia.

Així, durant quatre dies la línia T4 del Trambaix no circularà més enllà de la plaça de les Glòries en les hores de llum solar, entre les 8h i les 21h. A primera hora del matí (de 5h a 8h) i a última hora de la nit (de 21h a 00h) farà tot el recorregut sencer fins a la parada Ciutadella / Vila Olímpica. La resta de la línia, de Glòries fins a Sant Adrià de Besòs, funcionarà amb normalitat.

Com a alternatives de transport, el consistori recomana l’autobús V21 i la L4 del metro. També s’aprofitarà la poda de branques per retirar nius de cotorres que puguin caure i aclarir les capçades més properes a la catenària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa