Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La patronal de la moto demana a Colau que afavoreixi alternatives a l’aparcament en voreres
  • CA

La patronal de la moto, l’Associació Nacional d’Empreses del Sector de Dues Rodes (Anesdor), demana al govern d’Ada Colau que ofereixi alternatives per aparcar correctament abans d’iniciar una campanya contra els vehicles a les voreres de la ciutat. L’entitat ha demanat a l’Ajuntament de Barcelona que fomenti l’ús de la moto com una solució “de mobilitat eficient i sostenible” i ofereixi alternatives d’aparcament, després de l’anunci municipal d’accelerar el pla de retirada de motos en les voreres.

En un comunicat aquest dimarts, l’associació ha estat defensat que si augmenten els desplaçaments en moto, disminuiran els nivells d’emissions contaminants, es minimitzarà els embusos i s’abreugeran els desplaçaments. Sosté que la nova normalitat provocada per la pandèmia de coronavirus ofereix a l’Ajuntament una oportunitat “incomparable” per potenciar i aprofitar els beneficis d’aquests vehicles. Anesdor també assenyala que és necessari crear més places específiques d’aparcament a la calçada perquè els usuaris puguin canviar la tendència actual i acostumar-se a aparcar en un altre lloc.

La tinenta d’alcaldia ​​Janet Sanz assegurava aquest dilluns que l’Ajuntament “accelerarà” el seu pla de retirada de motos en les voreres, que va començar a posar en pràctica a la Vila de Gràcia, per tal de garantir la distància de seguretat entre vianants. A més la reducció provisional de dos carrils per al trànsit al carrer Consell de Cent ha anat acompanyada d’una ofensiva contra les motos mal aparcades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa