La capital de Catalunya està congestionada, com totes les grans ciutats del món. Venir-hi en cotxe no és la millor opció, ja que el transport públic és més ràpid, econòmic i sostenible. Però de vegades no ens queda més remei. I pagar la zona blava o la zona verda, o entrar en un pàrquing privat, és gastar molts diners, una mitjana de 3,75 euros l’hora.

A més, hem de tenir en compte la limitació de la ZBE, que pot fer que potser no puguis entrar amb el cotxe dins de la ciutat. En tot cas, si et veus obligat a agafar el cotxe per anar a Barcelona durant hores i vols deixar el cotxe sense pagar, hi ha opcions! Això sí, no esperis aparcar de franc al centre de la ciutat! Però si vens a passar el dia surt molt a compte aparcar i agafar el metro o el bus!

A continuació et diem alguns aparcaments, que a més d’estalviar-te diners et faran estalviar l’estrès del trànsit diari a la ciutat. Pensa, per exemple, que un cap de setmana els cotxes van trigar 45 minuts a creuar la plaça de Catalunya…

Parquing Selva: a tocar del fòrum, a la sortida de la ronda litoral i a tocar de la platja. És una gran esplanada. Avinguda Diagonal, 41. Just al davant tens l’estació de Tramvia de Selva de Mar.

Aparcament del Palau Sant Jordi: Avinguda del passeig olímpic, 3. Situat a Montjuïc, és un bon lloc per deixar el cotxe i baixar a la ciutat, amb estacions de metro de la línia 3 i autobusos.

Pàrquing de la Maquinista: és un pàrquing exterior gratuït que està a tocar del centre comercial que porta el mateix nom. Tens a costat la L-1 del Metro i diversos autobusos.

Aparacament dels tarongers: situat a Montjuïc, al carrer dels Tarongers, és molt a prop del castell de Montjuïc. A nivell de comunicació cal caminar una mica fins a arribar al Paral·lel, però si has de deixar el cotxe moltes hores, o més d’un dia, paga la pena. I és clar, si vols visitar la zona, és ideal.

Pàrquing baixada de la Sagrera: situat a la baixada de la Sagrera, 4, es troba a costat de la futura estació de la Sagrera de l’AVE.

Pàrquing de Valldaura: situat al passeig de Valldaura amb Andreu Nin, té al davant una parada de bus molt a prop.

Pàrquing a la Ciutat de la Justícia: és a l’Hospitalet, al carrer Aprestadora, però té a tocar la parada de metro nova de Ciutat de la Justícia i també els FGC amb la parada Ildefons Cerdà, a 4 minuts de la plaça d’Espanya.

Comentaris

  Daniel Desembre 20, 2021 | 06:38
  Ja jajaj jajajajajajjaj Però si sempre estan plens !!! Excepte palau sant jordi que esta al quinto pino
  Nica Desembre 20, 2021 | 06:53
  La noticia no está actualizada. Hay muchos estacionamientos que indica que hace años que están cerrados.
  Carmen Desembre 20, 2021 | 09:37
  Dejas el coche en Montjuic y cuando regresas a por ėl no tienes vehículo ó te lo han desmantelado.Se podría dejar en casa de la Alcaldesa q lo vigile, q muchas gracias está haciendo a los catalanes.
   Jesus Desembre 20, 2021 | 13:39
   Totalmente deacuerdo contigo
  Francisco Desembre 20, 2021 | 10:46
  Vaya aparcamientos,siempre llenos
  ENRIC. Desembre 20, 2021 | 10:59
  Ens esteu prenen el pèl i els diners. Aquest pàrquings estan sempre a tope i altres a la quinta punyeta. Calen bones polítiques pels ciutadans i no consignes polítiques de pa sucat amb oli.
  Antonio Desembre 20, 2021 | 11:31
  En ninguno vas a encontrar sitio ,ni te molestes en ir , está todo ocupado ,gracias a la idea de poner toda la ciudad de zona verde
  Antoine Desembre 20, 2021 | 11:42
  Barcelona 😃, gratis 🤔. Y un...😂😂
  M. Jose Desembre 20, 2021 | 12:20
  De verdad?. En la calle Aprestadora?. Si no pueden aparcar ni los vecinos.
  Frn Desembre 20, 2021 | 12:24
  Impresentable
  Para ti soy un número Desembre 20, 2021 | 12:41
  Holi! Que [email protected] son parquing gratuito dicen en BCN.😂😂😂Como Risotorapia el título es bueno! : PARQUINS GRATIS.😂😂
  Mani Desembre 20, 2021 | 13:27
  Si primero la Señora Colau solucionará los del Trasporte Público. La ciudadanía por si sola dejaría el coche en casa.Pero como el trasporte Público es deficitario la ciudadanía prefiere cojera el coche.
  Teresa Desembre 20, 2021 | 14:17
  Dentro de poco no podemos ir al centro de Barcelona ni con transporte publico ni privada gracias a la alcaldesa que cada vez quita mas Carriles para que circulen solamente las Bicis y patinetes . Ah ! Si te atropella alguna , ahí te quedàs porque como no estan matriculadas.
   Pedro Desembre 20, 2021 | 22:19
   Comparto tu opinión. En cuanto a los patinetes electricos circulando por la acera son sumamente peligrosos para los peatones, inclusive por el carril bici también, demasiado rápidos, silenciosos, sin matrícula ni seguro de accidentes. Un tío de 80kg a 25km/h derriba a cualquier peatón q se le cruce y no suele parar para auxiliarle.
  Pere Desembre 20, 2021 | 14:39
  Sra Clau, com es coneix que només va en cotxe oficial. Ridícul tot.. Val més que faci netejar la ciutat. Només davant casa seva fa pena de la brutícia
  Fco. J. Hdz Desembre 20, 2021 | 16:44
  Els que hem tingut de sortir a viure fora són uns apestat pels que manen a Can Fanga. A és queixen del centralismede Madrid... I el de Barcelona?. Per la gent de comarques res.. Ni transport públic ni opcions d'aparcament a la ciutat
   Bibian Desembre 20, 2021 | 22:40
   Però i els que vivim aquíenim les mateixes restriccions. Jo no puc fer servir el meu cotxe l'any que ve. I pago l'impost de circulació i d'emissions a Bcn
  Esther Desembre 20, 2021 | 17:25
  Quina barra. Publicar que tenim pk.si no es pot aparcar.sra.Colau.dimisio.
  Manuel Desembre 20, 2021 | 18:23
  La sea Colau, nos la a colado por toda la escuadra, y encima se permiten el lujo de decir estas tonterías de los parkings, como vamos a ir en el transporte público si no podemos aparcar ya ni en el barrio de cada uno, pues tenemos que ir en coche, porque encima los muy chorizos ya cobran hasta la zona verde para vecinos, para embolsarse unid 50 millones de euros al año, serán sinvergüenzas
  Matilde Desembre 20, 2021 | 18:59
  Sra Colau, deje de tocar los hue.... Con tanto quitar aparcamiento a los coches , y de cobrar la zona verde a los residentes, porque pagamos y no podemos aparcar de todas maneras , tanto poner aparcamiento a las motos, y siguen aparcando en zona verde, si yo no puedo aparcar en zona de motos , porque ellos aparcan en verde, ya está bien, que no somos ricos como los de sarria
  Anònim Desembre 20, 2021 | 19:34
  ColauuuuuuuuColaauuuu vesfurera yaaa estás arruina doBarcelona,y está más guarra qnuncaa y más insegura qnuncaa,vete yaaaa
  Sergi Desembre 20, 2021 | 20:16
  Si la Colau retornes a Barcelona totes las places verdes que ha tret a la ciutadania, i reserves places verdes als residentes pintades de blanc com van dir, i no posesin tantes places de moto xq a cap i a la fi aparquen a sobre de la acera,segur que algo mes solucionarían.
  Xi Desembre 20, 2021 | 20:49
  Sra Colau Sra Alcadesa,Marxi de Barcelona 🙏🙏🙏🙏marxi marxi 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️ Posa carrils bici al costat 🧑‍🦽 👩‍🦯 🏃‍♂️ no funciona!!! La ciutat està plena de bruticia per tota arreu. Que pena quina tristor tenir una sra Alcaldesa que mira cap altra costat. Quin caos que hi ha a Barcelona,he viscut molts molts anys a Barcelona i me la conec molt bé i fa penita penita. Els avis i avies persones vulnerables es mereixen alguna coseta millor que veure com deteriora vosté la seva ciutat 🙈🙈🙈 LES CAGADES DELS 🐕 No saps on mirar perquè no t.atropellin o et tirin al terra tan a l.avi com l.avia que portes en la cadira de rodes o ja sigui a peu o amb bicicleta kolt malament. NO POT FICAR A DINS DEL MATEIX SAC PATINETS I PERSONES HA DE PENSAR UNA MIQUETA. QUALSEVOL NEN DE TRES ANYS LI EXPLICARIA MOLT BÉ QUE NO FUNCIONA!!! Carrils que tenen prioritat els patinets.les motocicletes,les bicis etc etc ara el peató que paga des de fa anys li dona el mateix. Ha convertit la ciutat en un contenedor de bruticia sí bruticia.Ara que paguin l. impost això sí veritat. Marxi Colau marxi alcaldesa si no sap portar una ciutat ja que li va molt gran des de fa temps aquesta ciutat. Només li falta posar 🐫🦌
  Bibian Desembre 20, 2021 | 22:39
  I quan aparqui al palau Sant Jordi, faig una excursió fins a la civilització. Tarongers al costat del paralel!!!!!???? Aprestadora, on hi el lloc darrera els jutjats per aparcar gratuïtament!!??? Qui ha estat el graciós que ha inventat l'acudit?
  Daniel Prieto Desembre 21, 2021 | 08:36
  Quins collons que teniu desinformant.... Millor esteu calladets Les dades que doneu són de riure...
  SJC Desembre 21, 2021 | 08:48
  En converses amb amics ja fa temps que ronda una proposta: cobrar a la gent de BCN que surt, atravessa I CONTAMINA (gasos, llums, soroll, bruticia) les nostres comarques pel cap de setmana i festius. No allà on van, que també, sino per on passen. Ells preocupats de la SEVA zona verda. Nosaltres del nostre territori. Sembla absurd? Potser si, però també ho és l'inaccessibilitat pràctica a una capital que ja cobra, ENS cobra, per ser-ho. Dit, una etiqueta per circular fora de BCN als matriculats a la city.
  🎅 Desembre 21, 2021 | 13:39
  L'Ajuntament no te vergonya. Sra. Colau i reste de polítics, poseu-vos a treballar i dexeu de robar.

Nou comentari