Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Comencen les afectacions a Rodalies per les obres a l’estació de la Sagrera

Les obres de la nova estació de la Sagrera arrencaran aquesta setmana la seva fase més complexa que comportarà importants afectacions a les línies de Rodalies. A partir del 17 de setembre i fins al 10 de desembre, almenys tres línies de la xarxa -l’R1, l’R2 nord i l’R11- patiran talls i diferents alteracions que faran que el servei no arribi a Barcelona durant alguns caps de setmana.

Segons la informació facilitada pel Ministeri de Transports, les obres es focalitzaran en col·locar el traçat definitiu de la línia d’ample convencional Barcelona–Granollers–Girona fins a finals d’any, i la posada en marxa de la nova estació de Sant Andreu Comtal, que estarà a punt l’11 de desembre.

Tres línies molt importants

La companyia Adif és “conscient” de la importància de les tres línies de Rodalies que patiran afectacions durant les tres pròximes setmanes. En concret, segons les xifres de Renfe, l’R1 transporta 41.450 viatgers un dia feiner i 30.409 el cap de setmana, mentre que l’R2 nord i l’R11 fins a 31.569 de dilluns a divendres i 23.219 dissabtes i diumenges. Per garantir la mobilitat, L’operadora ha treballat de la mà de Renfe en un “pla alternatiu de transport”, que a partir d’aquest dimarts es podrà consultar en línia amb tots els horaris detallats.

Els trams afectats per les obres

La línia R1 iniciarà i finalitzarà el seu recorregut a Badalona entre el 17 i el 19 de setembre i els caps de setmana del 29 i 30 d’octubre i el 12 i el 13 de novembre. Així mateix, l’R2 nord i l’R11 no circularà entre Passeig de Gràcia i Sant Andreu Comtal el 17 i el 18 de setembre i a partir del 19 de setembre iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a Sant Andreu Comtal. Ara bé, Renfe “reprogramarà” els horaris per tal de poder millorar el servei.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Montserrat a setembre 15, 2022 | 08:21
    Montserrat setembre 15, 2022 | 08:21
    Siempre la misma historia, estamos hartos, queremos un servicio digno!!!!
  2. Icona del comentari de: Susana a setembre 16, 2022 | 12:23
    Susana setembre 16, 2022 | 12:23
    Alguien explica esto a los extranjeros que vienen a pasar sus vacaciones en la costa del Maresme y Costa Brava ? Los mensajes de audio de los trenes solo lo dicen en catalán (ya me parece bien) pero seria perfecto di repiten en castelano e ingles. Los trenes incluso en horas que no son punta vamos vomo sardinas en lata. Francamente un servicio que deja mucho que desear y mejorar L1 para echarse a llorar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa