Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
TMB trasllada l’oficina d’objectes perduts al metro i al bus

TMB ha anunciat que trallada l’oficina d’objectes perduts al metro i al bus del punt d’informació que la companyia té a la parada d’Universitat (L3) al de Sagrada Família (L5). Segons la companyia, “el canvi s’ha fet coincidint amb la recent inauguració del quart centre d’atenció presencial al ciutadà, el més accessible de la xarxa, ubicat al vestíbul principal de l’estació de la L5 de metro”.

Si has perdut alguna cosa al metro o a l’autobús de TMB, has d’omplir un formulari a la seva pàgina web i aportar les teves dades i una descripció detallada de l’objecte per ajudar a trobar-lo. Si el troben, rebràs un correu electrònic amb els passos a seguir per recuperar-lo.

Des de l’estiu passat, TMB ha donat prioritat a la gestió en línia de qualsevol incidència i ha potenciat la resolució de tràmits per via telemàtica. Per anar a un Punt TMB, la companyia recomana demanar cita prèvia. Tot i que de moment encara hi ha restriccions per la pandèmia, l’estrena del Punt TMB Sagrada Família permetrà ampliar l’atenció presencial per reduir el temps d’espera.

Tots els Punts TMB (Universitat, Sagrada Família, Diagonal i La Sagrera) obren els dies feiners de 8 a 20 hores. El Punt TMB de Sagrada Família atén a més els dissabtes en horari de 9 a 17.30 hores i els diumenges i festius de 9 a 14 hores

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa