Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Motoristes i usuaris de patinets, les principals víctimes d’accidents a Barcelona

Vuit persones han perdut la vida en sinistres de trànsit durant el primer semestre de l’any i 81 han resultat ferides greus, segons les dades presentades aquest dilluns per l’Ajuntament de Barcelona. El nombre de sinistres a la ciutat augmenta respecte el mateix període de l’any passat degut a la finalització de les restriccions en matèria de mobilitat, però disminueix en més del 30% si el comparem amb el primer semestre del 2019.

Durant els primers sis mesos de l’any la Guàrdia Urbana de Barcelona va intervenir en 3.334 sinistres amb víctimes a la ciutat, el 28,28 % més que els primers sis mesos de l’any 2020. Aquest augment tan significatiu es deu a la baixada de la mobilitat a la ciutat fruit de l’aplicació del Decret d’Alarma fins el 21 de juny i a les diferents restriccions que afecten a la mobilitat de persones i vehicles marcades pel PROCICAT. El primer semestre de l’any 2021 s’han produït un 29,85% menys de sinistres amb víctimes a la ciutat si el comparem amb el mateix període de l’any 2019.

Respecte el nombre de ferits, la xifra total augmenta poc més del 29% respecte el 2020 i disminueix un 31% respecte els primers mesos del 2019.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Teix a juliol 13, 2021 | 07:48
    Teix juliol 13, 2021 | 07:48
    Aquesta és una qüestió que no es pot trivialitzar; és lamentable i la lamento. Però em pregunto, víctimes o causants o mig i mig. Hom es posa les mans al cap veien com circulen algun (remarco, només alguns) en bici i en patinet: amb total desvergonyiment. Amb perill pels vehicles, pels vianants i per si mateixos. Alguna responsabilitat han de tenir els qui han convertit la ciutat en un desgavell circulatori; qui els la demana?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa