Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor un motorista en un accident a la ronda Litoral
  • CA

Un motorista va morir aquest dilluns al matí després d’un accident al kilòmetre 7,2 de la ronda Litoral. El motorista, de 57 anys, va caure de la moto i va quedar greument ferit. Diverses unitats de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar fins al llocs dels fets i van traslladar la víctima a un centre hospitalari, on poc després va morir.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació del sinistre. És la cinquena víctima mortal en sinistre de trànsit a Barcelona en el que portem d’any , dels quals tres eren motoristes, un dels col·lectius més vulnerable pel que fa a la seguretat viaria a la ciutat.

És el tercer accident mortal d’un motorista en pocs dies. Dissabte un home de 38 anys va morir després de patir un accident al carrer Roger de Llúria, a l’Eixample. També va caure i va morir poc després. I fa tot just vuit dies un home de 43 anys va xocar contra una furgoneta a la Zona Franca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa