Mor un motorista de 28 anys en un accident a la ronda Litoral

L'home hauria perdut el control del vehicle mentre circulava per la ronda a l'altura de Ciutat Vella, indica l'Ajuntament

Un home de 28 anys ha mort aquesta matinada després d’haver patit un accident mentre circulava per la ronda de Dalt de Barcelona. El noi hauria perdut el control de la seva moto mentre conduïa, en sentit Llobregat, a l’altura de Ciutat Vella, segons explica l’Ajuntament en un comunicat.

La gravetat de la caiguda ha provocat la seva mort, sense que els sanitaris poguessin salvar la situació. Com és habitual, la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir els fets.

Es tracta de la desena víctima mortal en accidents de trànsit a la ciutat durant aquest 2021. Entre aquests, sis eren conductors de moto. El consistori recorda que és “un dels col·lectius més vulnerables pel que fa a la seguretat viària”. També trasllada el condol a la família i amics del jove mort.

Comentaris

    Conductor veterà. 07/08/2021 3:28 pm
    Veient com circulen alguns és natural que hagi accidents. Jo, que a voltes també vaig amb moto, m'esgarrifo en veure com van pel món una mena de motoristes..

Nou comentari