Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Interromput el servei de l’L4 entre la Barceloneta i Passeig de Gràcia
  • CA

El servei de metro de la línia L4 ha quedat interromput des de les 7 del matí entre les estacions de la Barceloneta i el Passeig de Gràcia. Segons ha pogut saber betevé, es tracta d’una incidència tècnica que s’ha produït a l’estació de la Barceloneta amb la maquinària que fa tasques de manteniment durant la nit. TMB ha habilitat un servei especial d’autobús per cobrir el trajecte mentre treballla per retirar la maquinària, i de fet alerta que podria trigar hores a resoldre la incidència.

“Hem de retirar una part de la maquinaria que treballa de nit i això ens portarà temps, fet que podria allargar el tall durant hores, tot i que estem mirant de solucionar-ho lo abans possible. Tenim servei especial bus pel tram entre Barceloneta i Passeig de Gracia”, han explicat fonts de TMB al TOT Barcelona.

A hores d’ara la línia groga no té servei en quatre parades: Barceloneta, Jaume I, Urquinaona i Passeig de Gràcia. On sí que circulen els combois és entre La Pau i Bogatell i entre Passeig de Gràcia i Trinitat Nova.

Alguns usuaris s’han queixat a les xarxes socials que no s’estava informant per megafonia de l’avaria a primera hora, de manera que no sabien què havien de fer. Posteriorment s’ha informat de la incidència i del transport alternatiu habilitat per TMB. En el cas de passeig de Gràcia es disposa de connexió amb la línia 2 i la línia 3 de metro, així com de Renfe, que poden facilitar el transport dels passatgers que puguin fer una ruta alternativa.

El metro de Barcelona facilita als viatgers un justificant oficial en cas que el servei estigui aturat més de 5 minuts. Així, aquest document que ben pocs usuaris coneixen permet demostrar que s’ha arribat tard a destí –a la feina, al jutjat o a un examen, per exemple– a causa d’un incidència imprevista. 

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) dona així resposta a tots aquells ciutadans que necessitin un comprovant per acreditar el motiu del seu retard a una cita d’horari tancat. El poden aconseguir a través de la web de TMB, sempre que l’aturada total de la circulació dels trens de metro duri més de 5 minuts, o bé quan de forma no planificada hi hagi un tram de línia sense circulació o una estació de metro tancada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa