Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Inundacions per la pluja afecten el metro, el Tram, Rodalies i carreteres

L’estació de metro de Tetuan ha quedat inutilitzada per la pluja intensa durant una hora i mitja. Els trens no s’aturaven en aquest punt. Així ho ha explicat TMB, que ha destacat que la causa era “l’acumulació d’aigua”. Així, la línia lila (L2) s’ha veu momentàniament alterada. A dos quarts de vuit, se n’ha anunciat el seu reactivament. Encara continua sense ús, però, l’estació de Sant Roc.

El servei de Tram també ha quedat afectat en totes les línies que connecten Barcelona amb el Baix Llobregat i Rodalies, per la seva part, ha avisat de “retards de 30 minuts” en la R1, R2 i R3. Segons fonts de Renfe, això ve provocat per les condicions metereològiques i una avaria de senyalització entre Sants i Plaça de Catalunya. 

Pel que fa al trànsit, l’afectació més important s’ha donat a la ronda de Dalt en sentit Trinitat, a l’altrua del Túnel de plaça Borràs. S’ha interromput la circulació per inundació, han informat fonts municipals. En aquest punt, els Bombers de Barcelona han començat la tasca de neteja d’imbornals i es preveu recuperar la normalitat ràpidament.

Fonts de l’Ajuntament destaquen que “l’episodi de pluja va minvant” i que no preveuen activar el pla d’insuficiència drenant. De moment, però, es manté és el Pla d’alerta per mal estat de la mar.

En el metro, també hi ha accessos d’estacions com Lesseps, Joanic, Urgell i plaça Espanya. També s’ha bloquejat el pas a l’accés a la línia verda (L3) de l’estació de Sants des de Numància durant una estona, tot i que és un dels punts que ja s’ha aconseguit resoldre.

Alguns usuaris han compartit vídeos a Twitter de l’efecte de l’aigua a les entrades del metro. 

El servei de TRAM ha avisat de les incidències meteorològiques i les afectacions sobre el seu servei, que pot afectar els horaris de pas. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Com queda elmpreu de la T-4, per als jubilats a desembre 04, 2019 | 19:22
    Com queda elmpreu de la T-4, per als jubilats desembre 04, 2019 | 19:22
    També només la podrà usar una persona?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa