Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Més de 400.000 vehicles obren l’èxode barceloní per Setmana Santa

Un total de 409.088 vehicles han marxat de l’àrea metropolitana de Barcelona durant la primera fase de l’Operació Sortida de Setmana Santa, que s’ha tancat aquest dissabte a les 15 hores. Aquestes xifres estan per sota de les previsions inicials de Trànsit, que calculava una sortida mínima de 440.000 vehicles, però suposen un augment del 2,7% respecte al cap de setmana passada.

Si es comparen amb el cap de setmana equivalent del 2019, abans de la pandèmia, el descens és del 17,4%. La sortida s’ha desenvolupat amb força normalitat a la xarxa viària, tot i que hi ha hagut algunes retencions, la majoria de pocs quilòmetres. Les vies amb retencions per intensitat de vehicles han estat la C-55, la GI-200 a Blanes, la C-32 a Cabrera de Mar, la C-32 a Sitges i la N-340 a Vallirana i al Vendrell.

A més, en aquesta primera fase de l’operació sortida hi ha hagut cues per incidències a la C-58 per dos accidents d’entrada a Barcelona, a l’A-2 a Sant Joan Despí per accident, a la C-32 a Mataró i a Cornellà, també per accidents, i a la C-60 a Argentona, on hi havia un vehicle avariat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa