Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Més autobusos per anar a la platja de la Barceloneta
  • CA

Els barcelonins tornen a disposar de més autobusos per anar a la platja de la Barceloneta a l’estiu. Un any més TMB reforça l’oferta davant l’increment d’usuaris, tant locals com turistes, que fan servir el bus per arribar a la sorra. El metro queda una mica més allunyat i són molts els banyistes que prefereixen cada any desplaçar-se per la superfície per caminar menys sota el sol.

Així, les línies D20 i 59 tindran més capacitat gràcies a la incorporació de vehicles articulats, segons avança betevé. La ruta del D20 connecta el barri mariner amb Sants a través de l’avinguda Paral·lel tota sencera, mentre que l’itinerari del 59 va de Maria Cristina fins el Cementiri del Poblenou passant per l’Eixample i el front marítim. El reforç es notarà més el cap de setmana i permetrà un anar i venir més seguit pel passeig Joan de Borbó.

Els busos extra procedeixen de serveis de transport escolar, que un cop acabat el curs ja no han de fer ruta amb estudiants. Ho ha confirmat així el regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, que recorda que la necessitat del reforç es fa evident en la gentada que omple els busos del passeig Joan de Borbó a les hores punta, quan marxen els primers banyistes i arriben els menys matiners.

Atenció al rètol: mitges rutes

Una part dels autobusos només fan la meitat del recorregut, com d’altres anys. Els passatgers que hagin de fer l’itinerari complet han d’estar atents a l’indicador frontal de cada vehicle per assegurar-se de la ruta. Els trajectes més curts redueixen la freqüència de pas dels busos a les parades més saturades, les més pròximes al mar. El reforç d’estiu es va finançar per primer cop el 2017 amb part de la recaptació de la taxa turística.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: María José Uría a juliol 08, 2022 | 18:39
    María José Uría juliol 08, 2022 | 18:39
    Pues también podrían reforzar el V27 que cuando llegan estas fechas en lugar del autobús doble ponen los pequeños y viene desde polígono Canyelles y siempre va saturado
  2. Icona del comentari de: Marilo a juliol 09, 2022 | 06:30
    Marilo juliol 09, 2022 | 06:30
    Pues el 27 va saturado en estas fechas,es vergonzoso como vamos muchas veces.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa