Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La línia de bus de Barcelona que té una tendència “rècord”

La línia X1 que connecta la plaça de Francesc Macià amb la plaça de les Glòries fa una ruta força directa entre aquestes dues places de la capital catalana, ja que consta de poques parades, només vuit, i passa pel centre de Barcelona utilitzant els carrils especialment dissenyats per escurçar els temps dels viatges del transport públic.

Una línia amb un 30% més de viatgers

Aquesta línia d’autobusos ha seguit amb la tendència de TMB d’assolir xifres rècord durant el mes d’octubre. De fet, el dia 25 d’octubre va ser quan es va assolir la xifra més alta de validacions realitzades en un sol dia, ja que es van validar més de 5.700 viatges.

De fet durant aquest mes d’octubre la línia d’autobusos X1 de Barcelona ha augmentat un 30% els seus viatgers, una xifra comparada amb les validacions realitzades el mateix mes però l’any passat, l’any 2022. Aquesta xifra acaba de consolidar una tendència “rècord”, segons les xifres que han ofert des de TMB aquest divendres.

Un bus de la línia X1 de Barcelona | TMB

El passat mes de juliol es van incorporar quatre noves parades a la ruta realitzada per l’X1, i el dia 25 d’octubre va assolir la xifra més alta de validacions de viatges fetes en un sol dia, ja que es van fer 5.766 validacions. Segons han informat, i han volgut remarcar, aquesta línia està creixent “de forma important” des que es va posar en funcionament l’any 2021.

Des de Transports Metropolitans de Barcelona asseguren que l’objectiu d’aquesta línia X1, que era arribar a sumar 4.000 viatges diaris, ha estat “àmpliament superat”. TMB, a més, ha volgut destacar que aquests busos de la línia X1 són un 40% més ràpids que la mitjana de les altres línies d’autobús de la capital catalana i a més, són busos que operen amb hidrogen.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josefina a novembre 12, 2023 | 11:59
    Josefina novembre 12, 2023 | 11:59
    Molt bé el bus x1

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa