Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La xarxa pública tindrà 140 punts més de recàrrega per a vehicles elèctrics en 4 anys
  • CA

Un total de 140 punts més de recàrrega per a vehicles elèctrics en quatre anys. Aquesta és la progressió prevista per a la xarxa pública de Barcelona, segons ha anunciat aquest dijous el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament, Jaume Collboni. Es tracta de 100 punts en pàrquing subterranis i 40 punts nous de recàrrega ràpida al carrer, dels quals ara n’hi ha només 20, de manera que s’arribarà a 60. 

[r:1]  

El pla presentat es titula  Endolla Barcelona i vol impulsar el creixement de la xarxa, que actualment és de 503 punts i que segons l’Ajuntament és la desena més gran del món. Fins ara, la ciutat hi ha invertit 3,8 milions d’euros i ha subministrat energia per a 10,7 milions de quilòmetres sense emissions. En els pròxims 4 anys s’invertiran 2,6 milions més per a l’ampliació anunciada avui.

Segons Collboni, l’aposta s’emmarca dins del paquet de mesures per afavorir que la reducció del 45% de les emissions dels gasos d’efecte hivernacle a la ciutat abans de l’any 2030.

Més notícies
El Port de Barcelona es compromet a reduir un 20% les seves emissions de CO2
Notícia: El Port de Barcelona es compromet a reduir un 20% les seves emissions de CO2
Comparteix
El pla anunciat és a cinc anys vista i la consultora Ernest & Young serà l'encarregada de certificar que es compleix l'objectiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa