Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’associació de taxistes de Tito Álvarez vol tenir una representació permanent a Brussel·les

L’associació de taxistes Élite, liderada per Tito Álvarez, ha anunciat aquest divendres que vol establir una representació permanent a Brussel·les amb l’objectiu de poder “potenciar” el sector des de la capital europea i afrontar un “futur que no serà gens fàcil”.

En un comunicat, Élite Barcelona afirma que “necessita ser sostenible en el temps i creure en un projecte de futur” que l’entitat considera “imprescindible per a la supervivència del sector”, a més d’apostar per la necessitat de “reivindicar-se i reinventar-se al més alt nivell”.

Així mateix, Élite també s’ha proposat “donar el pas que les administracions haurien haver fet fa molt temps, com és la creació d’una app d’interès social per al taxi” i que el faci “més accessible” per als ciutadans amb “menys mitjans econòmics”.

L’associació liderada per Alberto ‘Tito’ Álvarez presentarà el seu projecte en les pròximes setmanes que ha qualificat com “el més ambiciós que s’ha conegut en el taxi català” i que “només dependrà dels taxistes perquè surti endavant”. 

Per Élite, el retorn “en frau de llei” de Cabify a Barcelona “demostra” que el sector del taxi “va un pas per davant” però també que s’ha entrat en un escenari de “guerra total”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa