Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Incendi en un pou de ventilació de l’L4 de metro de Barcelona
  • CA

Aquest dijous al matí hi ha hagut un incendi en un pou de ventilació i en el cablejat situat entre les estacions de la línia quatre de metro d’Alfons X i del Guinardó. El foc s’ha detectat a les 11.33 hores del matí, han informat fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), l’empresa pública que gestiona els serveis de metro i bus de la ciutat. Immediatament, els combois s’han aturat a les estacions més pròximes, en detectar-se fum als túnels, s’ha evacuat als passatgers i s’ha tallat el tram de circulació de la zona afectada.

El servei s’ha restablert a les 13.45 hores. A hores d’ara es desconeixen els motius de l’incendi, en què han treballat set dotacions dels Bombers, però des de TMB expliquen que en cap cas és “insòlit” un fet d’aquestes característiques. “Als conductes de ventilació pot entrar brossa” que provoqui una combustió, diuen. Sigui com sigui, cap persona ha resultat ferida.

A través de les xarxes socials TMB ha indicat que l’L4 de metro té el servei interromput en cinc estacions: Girona, Verdaguer, Joanic, Alfons X i Guinardó. “Funciona entre Trinitat Nova i Maragall i entre Passeig de Gràcia i la Pau”, han assenyalat.

Les alternatives que la companyia ha plantejat per als passatgers afectats són agafar l’L2 a l’altura de Passeig de Gràcial’L5 a l’estació de Maragall. A més, des de les 12.20 hores del migdia s’ha establert un servei alternatiu de bus per evitar les molèsties originades per aquest accident que ja s’ha solucionat.

Les línies H6 i 191 de bus han hagut de desviar-se al seu pas per la “ronda de Guinardó amb el carrer de los Castillejos”, a causa de l’estacionament dels vehicles dels Bombers que estan fent tasques d’extinció i restabliment de la normalitat a la zona. Per aquest fet han quedat anul·lades temporalment les parades 3226, 3227 i 3627. De totes maneres, el servei ja ha estat restablert.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa