Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Inauguren unes noves escales mecàniques a Horta-Guinardó
  • CA

Les escales mecàniques de doble sentit del tram de l’avinguda de Mare de Déu dels Àngels, entre Sant Dalmir i Fastenrath, ja funcionen. Les ha inaugurat avui la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, després de mesos de preparació i 1,1 milions d’euros invertits en la seva posada en marxa. A més, aquestes obres han servit per adequar diversos elements d’aquesta zona de pas del barri de la Teixonera (Horta-Guinardó). 

A part de la incorporació de les noves escales mecàniques, s’ha instal.lat un nou ramal de clavegueram, s’han eliminat els fanals que hi havia, se n’han inclòs de nous amb solucions que proporcionen una major eficiència energètica i s’han arranjat els espais verds existents amb noves plantacions. A més, també s’han remodelat les escales que ja hi havia en aquest punt i s’han soterrat les línies elèctriques aèries. En total, s’ha intervingut sobre un espai de 540 metres quadrats. 

El projecte forma part del Pla de Barris de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera i, de fet, va ser una de les actuacions que els veïns van prioritzar els durant els processos de participació, esmenta l’Ajuntament en un comunicat. De fet, és el mateix pla en què es va integrar una altra de les novetats dels darrers mesos pel que fa a la mobilitat al districte: les escales mecàniques dels canadencs. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa