Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Horta-Guinardó amplia l’àrea verda per a veïns
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat els treballs de senyalització per a ampliar la zona 29 d’estacionament regulat en el districte de Horta-Guinardó, de manera que l’àrea verda s’ampliarà amb la incorporació de 846 noves places. En un comunicat aquest divendres, ha detallat es busca prioritzar l’estacionament dels residents, mentre que els que no ho siguin només podran aparcar un màxim de dues hores dins de l’horari establert i amb la tarifa que correspongui a l’etiqueta mediambiental del vehicle.

L’ampliació es duu a terme en els límits dels carrers de Coll i Alentorn, Lisboa, Dels Lletres, Dante, Mare de Déu del Coll, Lorda, Camí dels Àngels, Mare de Déu dels Àngels, General Mendoza i passeig de la Vall d’Hebron. Els residents empadronats dins d’aquesta ampliació no hauran de realitzar cap gestió per a estacionar en aquestes noves places, encara que l’Ajuntament els recomana usar l’aplicació gratuïta ‘Onaparcar residents’ per a obtenir els tiquets d’estacionament.

07-05-2021 Barcelona incorpora 846 plazas de aparcamiento al área Verde en el distrito de Horta-Guinardó.. El Ayuntamiento de Barcelona ha iniciado los trabajos de señalización para ampliar la zona 29 de estacionamiento regulado en el distrito de Horta-Guinardó, de forma que el área verde se ampliará con la incorporación de 846 nuevas plazas. POLITICA CATALUÑA ESPAÑA EUROPA BARCELONA SOCIEDAD AJUNTAMENT DE BARCELONA

Es tracta d’un tiquet digital que pot ser comprovat de manera segura i en temps real pel dispositiu del vigilant i, per tant, no és necessari usar el parquímetre ni col·locar cap tiquet de paper en el vehicle. Segons el consistori, en aquesta zona també està previst crear 510 places per a motos i 49 noves places de càrrega i descàrrega, en una actuació que es va iniciar aquest dijous i que es preveu finalitzar divendres que ve, 14 de maig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa