Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Com tenir sempre a mà la targeta de metro
  • CA

Són les vuit del matí. Arribes tard a treballar, a portar els fills a l’escola, a la universitat, a un esmorzar important o senzillament a la vida. Ets un fermi defensor del transport públic –o no suportes les cues en cotxe a Barcelona en hora punta–, així que t’afanyes a agafar el metro, el tren o els ferrocarrils per arribar al teu destí.

Rebusques a la teva bossa o al teu maletí, però el moneder no està a la vista. Treus el mòbil per il·luminar les tenebres amb la llanterna. I allà està, sota les claus, les ulleres de sol, els auriculars mig trencats, un USB que no has utilitzat mai —però ves a saber si un dia el necessitaràs—, els mocadors, un bolígraf que no té tinta, el llibre que llegeixes cada matí durant el trajecte en tren, el portàtil, el carregador corresponent, la cantimplora que sempre oblides omplir i altres objectes dels quals et qüestiones la utilitat en aquell moment. I quan aixeques la vista, el tren ha marxat.

Et sona la situació? A les botigues de Barcelona hi ha tota mena de gadgets per portar sempre a mà la targeta del metro sense risc de perdre-la. En proposem 4 de ben diferents.

La funda del mòbil no és només pels adolescents

El clàssic, sobretot entre adolescents i joves. Tot i que no és recomanable portar la targeta de crèdit a la funda del mòbil perquè fon les barres magnètiques, no sembla que les targetes de metro corrin aquest risc. L’oferta de fundes és molt diversa i n’hi ha per tota mena de gustos. La Casa de les Carcasses o B-Kover són només dues de les botigues d’accessoris per a mòbils que hi ha a Barcelona.

Tarjeter adhesiu de La Casa de les Carcasses
Tarjeter adhesiu de La Casa de les Carcasses

Tornen els porta-targetes

Els porta-targetes han tingut un boom els últims anys per la seva funcionalitat i comoditat. N’hi ha de tots els colors i preus, i el seu format reduït permet portar-los a una butxaca de la bossa sense por que la targeta s’extraviï o es doblegui. Calpa ofereix porta-targetes de pell amb molta personalitat barcelonina, ja que incorporen gravats de la rajola de Barcelona o els carrers de l’Eixample.

Targeter de Calpa amb el traçat de l'Eixample
Targeter de Calpa amb el traçat de l’Eixample

Targeters retràctils (o collaret de congressista)

Li diuen targeter retràctil, però és un cordó amb un plàstic que es penja del coll, com el que regalen amb les acreditacions de congressos i esdeveniments. Si no en tens ja cap a casa, a la majoria de basars de barri n’hi ha. És una opció molt econòmica per no perdre mai de vista la teva targeta de metro.

Congressistes del MWC, esperant el fins a gairebé cinc minuts a tres
Congressistes del MWC, esperant el fins a gairebé cinc minuts a tres quarts de vuit del matí a l’estació de Fontana, amb un serveis mínims del 50% en hora punta / S.B.

El mini bolso de mòbil, l’última moda

Un ítem que no pot faltar a l’armari dels amants del disseny, i que cada cop està més de moda. Fuig dels bolsos grans i suma’t a la tendència d’aquests mini bolsos format mòbil. Ideal per portar el mòbil i trobar la targeta ràpidament a la butxaqueta interior. Troba’ls a Bimba y Lola, Lonbali, Misako o Bosanova.

Mini bolso de Bimba y Lola
Mini bolso de Bimba y Lola

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa