Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El funicular i el telefèric de Montjuïc entren a ‘boxes’
  • CA

El funicular i el telefèric de Montjuïc tancaran les portes al públic de manera temporal durant tres setmanes, concretament a partir del proper dilluns 30 de gener i fins al diumenge 19 de febrer, tots dos inclosos. Així ho ha anunciat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) en un comunicat públic realitzat aquest matí.

El motiu d’aquesta suspensió temporal del servei és que els dos vehicles s’han de sotmetre a les tasques anuals obligatòries de revisió i posada a punt de tots els elements de les instal·lacions. L’objectiu és garantir-ne la seguretat.

Bus especial i una altra freqüència de pas

L’aturada temporal del funicular, servei que cobreix el trajecte entre l’estació de metro de Paral·lel (L2 i L3) i el parc de Montjuïc, serà substituït per un bus especial que funcionarà amb el mateix horari que la instal·lació afectada, és a dir, de dilluns a divendres entre dos quarts de vuit del matí i les vuit del vespre.

Pel que fa als dissabtes, diumenges i festius, l’horari serà de nou del matí a vuit del vespre però amb una particularitat important, i és que la freqüència de pas serà de cada 15 minuts.

Es recomana usar la línia 150

D’altra banda, l’altre transport per cable que opera TMB, el telefèric de Montjuïc, també durà a terme el seu manteniment anual durant aquest mateix període, entre el dilluns 30 de gener i el diumenge 19 de febrer.

En aquest cas, i per tal de cobrir el trajecte entre Parc de Montjuïc i Castell, Transports Metropolitans de Barcelona recomana fer servir com a alternativa la línia 150 de bus, entre la Plaça d’Espanya i el Castell de Montjuïc-, que funciona tots els dies de la setmana entre les set del matí i les nou de la nit. El recorregut i les parades de la línia es poden consultar al propi lloc web de TMB.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa