Es normalitza la circulació a Rodalies després dels retards per la demora en les obres a Sants

Es mantenen les incidències a l'R2 nord i sud i als serveis de Regionals, segons Renfe

La circulació ferroviària a les línies R1, R3 i R4 ha quedat normalitzada aquest dilluns al voltant de les onze del matí després dels retards causats per la demora en la finalització de les obres del 4+4 a l’Estació de Sants, segons Renfe. No obstant això, es mantenen els retards d’un quart d’hora a l’R2 nord, sud i als serveis de Regionals.

Aquest matí, el retard en la finalització dels treballs a l’estació, que van començar divendres i havien d’estar enllestits aquest dilluns amb la nova configuració, ha causat retards generalitzats a primera hora en totes les línies i ha causat alternacions al servei, com per exemple reducció de freqüències a les línies R2 nord, R2 sud i R4 o que l’R11 finalitzi el seu recorregut a l’Estació de França.

Els treballs consisteixen en l’establiment d’un nou esquema de dies, de manera que la 7, 8, 9 i 10 de Barcelona Sants serviran per als trens que circulen pel túnel de Plaça Catalunya, i les vies 11, 12, 13 i 14 s’utilitzaran per als de Passeig de Gràcia. D’aquesta manera, cada túnel comptarà amb dues vies per sentit utilitzant la mateixa andana. Fins ara, dues donaven servei als 470 trens diaris que passen pel túnel de Plaça de Catalunya, i les altres sis als 370 trens que passaven pel túnel de Passeig de Gràcia.

Nou comentari