Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els veïns de Sants, contra els canvis de l’H10
  • CA

Els canvis ocasionats per la implementació de les 5 línies de bus de la nova xarxa, dilluns que ve, en el H10 van provocar la reacció veïnal al barri de Sants. Ahir a la nit un centenar de persones van protestar per la modificació que patirà la línia en una manifestació a la cruïlla entre l’avinguda Madird i el carrer Arizala. Demanaven que no es modifiqués el recorregut dels busos 54 i H10.

Alguns veïns sostenen que la remodelació de la xarxa és “nefasta”, especialment per l’efecte que tindrà a la plaça de Sants. Es queixen que per arribar a la plaça del Centre fins a l’avinguda Madrid només disposaran del 54, un bus “amb una freqüència vergonyosa”. Afegeixen que els serà més complicat arribar a l’Estació de Sants i creuar la ciutat fins a llocs com Passeig de Gràcia o Sagrada Família. 

També lamenten que per fer els mateixos recorreguts que fins ara s’hauran de fer més transbordaments. Això, diuen, provocarà que els trajectes siguin més llargs i demanen tenir en compte que l’usuari del bus sol ser gent d’edat avançada.

Més notícies
Nova xarxa de bus: neixen 5 línies, en desapareixen 2 i se’n modifiquen 14
Notícia: Nova xarxa de bus: neixen 5 línies, en desapareixen 2 i se’n modifiquen 14
Comparteix
Els busos de l'última fase d'implantació de la nova xarxa s'afegiran dilluns

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa