Taxistes de Barcelona es volen mobilitzar el 21-D coincidint amb el consell de ministres

La intenció és protestar contra la moratòria que estableix el reial decret del govern per regularitzar les llicències VTC

L’associació de taxistes Agrupació de Taxi Companys ha sol·licitat un permís per celebrar concentracions de rebuig el pròxim 21 de desembre a Barcelona, coincidint amb la celebració del consell de ministres a la Llotja de Mar, contra la moratòria per als conductors amb llicència VTC perquè s’adaptin a les normatives de les comunitats fins arribar a la ràtio 1/30, tal com estableix el reial decret aprovat pel consell de ministres el passat 28 de setembre i convalidat pel Congrés fa unes setmanes. Malgrat que l’ACN havia publicat en un primer moment que era el sindicat Élite Taxi el que convocava la vaga, és l’Agrupació de Taxi Companys l’encarregada de la convocatòria. Concretament, els sectors volen mobilitzar-se a plaça del Taxi i al passeig de Gràcia entre Gran Via i plaça Catalunya.

En un comunicat, Agrupació de Taxi Companys critica que el reial decret “no posa cap impediment perquè entrin totes les VTC sol·licitades” i per això fa una crida al sector per “posar de manifest el descontent” mitjançant una concentració “pacífica” i una assemblea per explicar els motius de la protesta i les “accions a seguir”.

La protesta se suma a les mobilitzacions que preparen el CDR arreu de Catalunya contra la celebració del Consell de Ministres a Barcelona i que podrien col·lapsar les principals vies catalanes.

L’agrupació també avisa que “el malestar del sector va cada dia en augment”. “Veiem com ens van arraconant, engolint i la situació comença a ser insuportable. Creiem que és el moment de fer arribar totes les administracions que el taxi no està ni dormit ni vençut”, ha afegit.

Més informació

Comentaris

    2018 12/12/2018 1:54 pm
    son una mafia, han d'acceptar que a tot negoci hi ha competència

Nou comentari