Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Élite Taxi diu que Mossos reforçarà la vigilància sobre Uber i Cabify a l’aeroport del Prat

Més vigilància dels Mossos d’Esquadra sobre els conductors d’Uber i Cabify a l’aeroport del Prat. Aquest és l’acord que l’associació de taxistes Élite ha anunciat que ha extret de la reunió que han tingut amb el cos policial durant aquest dimarts. Segons la versió de l’associació de conductors, Mossos hauria promès reforços a l’aeroport a partir del 21 de desembre per lluitat contra l’incompliment de la normativa, ja que els conductors de les llicències VTC no poden captar clients in situ sinó que només poden anar a buscar el que els hagin contractat anteriorment. Élite Taxi assegura que la policia catalana ha sancionat 9 conductors de Cabify entre ahir i avui i se li hauria immobilitzat el vehicle a un desè, segons declaracions que recull l’Agència Catalana de Notícies.

Després d’uns dies de confrontacions entre els treballadors del taxi i els xofers de Cabify, avui Élite ha situat la vigilància contra aquest col·lectiu com una de les seves prioritats en la reunió amb Mossos d’Esquadra. A banda de la trobada amb el cos policial, l’associació de taxis ha anunciat que es desmarca de qualsevol mobilització que hi pugui haver el 21 de desembre, dia en què és previst que el consell de ministres del govern espanyol es reuneixi a la Llotja de Mar de Barcelona.

Més notícies

Els taxistes aturen el servei a la T1 després d’una topada entre un conductor d’Uber i un taxista

Notícia: Els taxistes aturen el servei a la T1 després d’una topada entre un conductor d’Uber i un taxista
Comparteix
Denuncien que el xofer d'VTC l'ha intentat atropellar, i anuncien que uns 200 taxistes es concentraran per demanar una reunió a Aena
Notícia: Els taxistes aturen el servei a la T1 després d’una topada entre un conductor d’Uber i un taxista - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa