Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El servei d’aparcament de bicicletes Bicibox arriba a dues noves estacions del metro
  • CA

El servei d’aparcament de bicicletes particulars Bicibox s’ha posat en marxa aquest dimecres en les estacions del metro de Barcelona Parc Logístic (L9 Sud) i Badalona Pompeu Fabra (L2). Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) han explicat a través de comunicats que el Bicibox de l’estació de Parc Logístic “facilitarà els desplaçaments amb bicicleta pel polígon”.

L’objectiu d’aquesta nova modalitat de Bicibox integrat en la xarxa de metro és facilitar i impulsar la intermodalitat entre la bicicleta i el transport públic i “accelerar un canvi d’hàbits cap a una mobilitat més neta i sostenible”. Es tracta d’espais segurs tancats amb una porta de control d’accés que s’obre amb la targeta Bicibox, i que també quanta amb un punt de manteniment amb eines per a arreglar la bicicleta en cas de necessitat.

El Bicibox és un servei metropolità i gratuït, encara que els usuaris del Bicibox en el Metre hauran de tenir en compte que l’horari serà el mateix que el de les estacions del suburbà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa